Eftersom jag inte kan komma på någon anledning att inte göra det.

Så ska jag ta och höra mig för i lite större utsträckning. Jag tänker som så. Där finns säkert minst 500 hyreshus ute till salu i Sverige. Då finns där föga anledning att inte höra med alla ägare till dessa hyreshus om ingen av dem är beredda att ligga kvar med eget kapital.

money-stacks-1024x768

Den egna insatsen är den största bromsen vi som vill investera i fastigheter slåss emot. Jag själv hade velat växa betydligt fortare än vad jag gör idag. Det kräver fungerande finansiering. Att fråga alla hundratals fastighetsägare om de är beredda att ligga kvar med eget kapital kan inte ge mer än lite fler möjligheter. Sannolikheten att någon ställer upp är inte så liten.

 

5.+Järnbäraren

 

Efter att en deal finns är det inte svårare än att räkna igenom den. Se om man kan betala för de kostnader som man drar på sig i eventuella räntor, drift och amorteringar. Går huset med vinst efter allt är betalt finns där i princip inga anledningar att inte köpa. Möjligtvis om det är ett riktigt ruckel eller läget är extremt riskabelt, men inga fler!

Comments

comments

Leave a Reply