“#¤#”¤”¤¤¤ va kallt!!

Men klarar det ändå bättre än vad jag gjort tidigare. Tror detta beror på mitt egna nyrenoverade och tillägsisolerade hus med stor kamin i vardagsrummet, mer på schemat, gott om sprit och väldigt mycket kläder.

Jag hade en lite annorlunda approach i år. Tidigare har jag nog snarare försökt förneka vintern i mycket större utsträckning. Gick sällan ut och klädde mig i princip aldrig, utan sprang mest omkring i vanlig tjock tröjja och kanske en mössa på sin höjd.

Sen är det visst lite sådär sedvanligt och Svenskt mysigt i de miljöer jag har befunnit mig det senaste. Den julskylltade butiken i Halmstad till exempel:

Comments

comments

This Post Has 0 Comments

  1. Ja, man kan inte precis påstå att det är någon värme ute :S

    Vårt hus är inte tilläggsisolerat, men tack och lov finns det en kamin vi kan nyttja flitigt under denna kalla del av året!

Leave a Reply