Kanske blir tropisk natt.

image

Vi har inte haft någon tropisk natt ännu. En tropisk natt är alltså en sådan då dygnstempraturen aldrig understiger 20 grader. Nu är klockan 21:20 och vi har fortfarande 22 celsius i Halland.

I övrigt träffade jag en man verksam i fastighetsbranschen utan att jag visste om det. Förren efter ett par minuters samtalande.

Jag var i hans butik för att köpa lastramper så de kan köra upp min gräsklippare på släp och flytta den mellan fastigheterna. Mannen som drev butiken småpratade och frågade vad jag sysslar med. Fastigheter.

Det visade sig att även han var verksam i branschen. Och. Han hade eventuellt en kommersiell fastighet han ville sälja. Pratade vidare en stund och jag inväntar nu en pris ide som vi eventuellt kan bygga vidare på.

Kontentan. Där finns business överallt. Håll ögon och öron öppna. Var alltid en trevlig individ!

Comments

comments

Leave a Reply