Another day in paradise, eller inte!!

Nu har jag satt mig i butiken igen för att pejla av läget lite och ge min kära flickvän tid för annat. Här är fortfarande snuskigt lugnt.

Inte särskillt mycket folk alls på stan, vilket är riktigt jävla tråkigt.

Jag har blivit kluven som fan. Butiken går redan runt. Vilket tydligen är väldigt ovantligt, att man skulle få igång något så här lätt. Det är ju ganska skönt.

Jag är dock jävligt trött på att det händer så lite. Och vad gäller pengar över, så ser det ganska tamt ut..

Det är dåliga tider för detaljhandeln nu, vilket suger. Men det är ganska jämnt för de flesta. Slutet december sägs vara riktigt bra. Ser jag fram emot. Sen är det lika segt som idag under Januari, Februari och Mars skulle jag tro.

Jag har börjat fundera på om det är värt det. Man låser väldigt mycket tid till ingenting. Det skall göras jävligt mycket pengar under december för att betala lön alla de månader som är likt November..

Sommaren är nog kul som fan, men fortfarande. Man blir jävligt låst. Det är inte riktigt min typ av stil, att sitta här i en sån här sits.

Haken ligger väl igenterligen i att butiken inte bär en lön, så man är ganska tvungen att sitta här själv och inte kan ha personal som sköter det.

Nu har jag min flickvän, men henne har jag gärna med mig om jag vill ut å åka. Och det vill jag. Funderar på om det är så här jag skall ha det. Jag tror inte det..

Kanske kan sälja butiken.

I förmiddags när jag körde hit åkte jag på tre älgar som var ute och sprang!


Lite coolt. Fruktansvär ograssiösa djur..

Klockan är 14:00. 4 timmar kvar tills stängning. Och det är rena självmordet när här rör sig så lite folk.

Spelar ingen roll det går runt. Händer det så här lite och det inte blir mer pengar över får det nog va..

Ska köpa fler fastigheter istället.

Comments

comments

Leave a Reply