drabbar mig inte direkt, men indirekt!

Jag har läst lite på DI.SE. Hittade först en lite konstig artikel om hur framför allt Japan och Kina, men även Taiwan fått för sig att de skall börja bråka om ett par obebodda öar. asiater… Tror dock den tidigare giganten Japan som många gånger behandlat Kineserna ganska illa har svårt med Kinas tillväxt och nya makt.

20130125-090846.jpg

Sen det där med kylan. Det beror tydligen på någon form av lågt tryck mellan Island i norr och Azorerna i söder. Detta ger hård kyla som de spår skall hålla i sig under hela Februari..

20130125-091026.jpg

Jag är nog inte lika övertygad. Kanske för att jag är en ständig optimist! Eller för att väderprognoserna som når två veckor framåt spår plusgrader redan om ett par dagar. Mycket bättre. Det där med kylan drabbar mig som sagt inte direkt eftersom jag sitter i Thailand, men det äter upp onödiga vinster när husen hemma skall hållas varma!

Comments

comments

Leave a Reply