hemma för att fira jul

IMG_4807

Under ett par veckor kommer jag behöva få stökat undan en del arbete som senare ger mig ett bättre kassaflöde och säkrar mina investeringar för de kommande månaderna. Det är lätta uppgifter som ger mig ett ganska späckat schema. Något jag uppskattar.

Det svenska klimatet under vinterhalvåret gör att jag tappar den motivation som krävs för att arbeta och utveckla. Utan motivationen och entusiasmen händer ingenting. Problemet ligger inte i de låga temperaturerna utan till 100% i det faktum att solen under 6 månader lyser med sin FRÅNVARO..

För att ha god fysisk och mental hälsa behöver jag primärt tre saker.

1. Bra mat
2. Motion
3. Sol

Att tillgodose dessa tre behov har högst prioritet i mitt liv. Utan dessa tre mår jag inte lika bra. Mår jag inte lika bra kan jag inte behandla dem runt omkring mig lika bra och jag förlorar min handlingskraft.

Den enda lösningen är också en anledning till mitt val av karriär. Jag behöver friheten och ekonomin som tar mig till solen under vinterhalvåret. Dessa resor som tar mig ur Sverige gör att jag fungerar året om. Resultatet blir att jag trots min frånvaro hemma i Sverige där jag driver mitt företag nästan dubblar min produktivitet.

Kalifornien är bland de absolut bästa ställena i Världen. Jag åker dit igen nu under Januari för att spendera ytterligare ett par månader tills mitt älskade Sverige visar sig från sin bästa sida igen.

När våren kommer, kommer min energi på hemmaplan tillbaka och jag kan fortsätta utveckla mitt företag.

Comments

comments