E Marknadsföring på agendan. Först, en e-mail lista.

Jag håller på att arbeta om amerikanska framgångs sagor för att kunna lansera dem här i Sverige. En utav de första sakerna jag behöver göra för att komma igång med detta är att samla ihop en mailing list. En mailing list är en samlig med e-post adresser till potentiella kunder. Dessa e-postadresser skaffar du bäst genom anonsering på exempelvis Facebook eller liknande. Det finns fler sätt, men de e-mailadresser du köpt genom annonser brukar vara de som ger bäst. Det du gör då är, lägger en annons på facebook som leder folk till en av dina sidor. På sidan har du en kort video som berättar varför folk skall lägga in sin e-post till dig. Under videon har du ett formulär där de kan fylla i sin e-post. Done!

En mailing list kan sedan användas till allt du vill sälja. Arbetar du med potatisodlings gödsel? Marknadsför din lista till alla som odlar potatis! Fördelen med en lista e-post adresser jämnt emot en annons som direkt fokuserar på ditt gödsel för potatis är att du kan kontakta de potentiella kunderna igen och igen och igen.

För att handskas med e-post listor och skicka nyhetsbrev använder jag mig av Aweber som är i särklass bäst, billigast och enklast att använda. Du skaffar konto på Aweber här. 19 nödvändiga dollar i månaden. Nyhetsbrev är en enorm del av marknadsföring online!

Vill du ta del av de framgångs knepen jag kommer releasa snart så skriv i din e-post här:


Skriv i din e-post här:Comments

comments

Leave a Reply