Keep it up!

Det har varit helg! Började i fredags där jag stod i butiken under dagen.

Framåt eftermiddagen kom en kär vän ner från Göteborg och hälsade på. Vi tog en snabb kaffe innan han traskade bort till systemet och köpte ett par öl. Väldigt festligt!

Åkte efter att ha stängt butiken till Falkenberg och härjade runt i skateparken någon timma med massa unga förmågor runt ikring som åker så sjukt mycket bättre än oss. Fuck, skit och faan.

Ett par öl till i parken innan vi for vidare och hamnade hos grannarna till mina föräldrar där min älskade flickvän satt och tryckte. I brist på förstånd och känsla började vi dricka en del vin under tiden det diskuterades huruvida vulgär och näst intill galet dumdristig eller lugn, metodisk och försiktig är bästa sättet att driva företag.

Det vin vi fick serverat var nån halvtaskig skit, sånär som på en flaska Shiraz vilken slank ner innan vi hann sätta oss.. Slutade på ett par flaskor var innan vi vinglade de få kilometrarna hem, kräkas ett par hundra liter och somnade.

Sen började tiderna värsta jävla bakfylla. Jag mådde så dåligt så det var helt sjukt. Hela lördagen gick jag och små spydde lite över allt, samtidigt som jag gjorde vad jag kunde för att få vara ute i det fina vädret..

Vilket jag till viss del fick när jag hjälpte till å dra loss ett par bilar som hade parkerat lite halvtaskigt..

Å så spy lite till, sen en promenad, och spy lite till, sen ett Top Gear avsnitt, å spy lite till. Sen en extremt lång promenad, å spy lite på vägen, ute vid havet innan en väldigt lugn och skön lördagskväll med en liten Irish Coffee bara för att innan jag tvärdog framför en halvtaskig åttiotalsfilm.

Söndagen kändes ungefär som en normalt bakfull dag. Trots att hela lördagen smög sig förbi så gott som helt utan alkohol! Lite halv sletet släpade jag iväg ett lass med polsk jävla skit den de putsade huset till tippen, körde en liten sväng med fyrhjulingen, tände en brasa och somnade igen.

Idag! Pigg, igen! Frisk, igen! Och det är rätt skapligt. Här är grymt bra väder utanför kontoret, vilket jag snart får ta del av då jag lovat att byta däck på min flickväns bil, vilket jag tänkte försöka hinna med innan ett bank möte, och eventuellt en tur ner till Skåne.

Frisk is the shit!

Comments

comments

Leave a Reply