Bara för att börja med något..

Det är November nu..

Lite halv tufft. Jag har alltid tyckt det känns ganska tungt när vintern tågar in. Inte alls samma driv som man har under sommarhalvåret.

Det tuggar dock på ändå. För ungefär en månad sedan startade jag en butik tillsammans med min flickvän som nu arbetar där. I butiken säljer vi huvudbonader. Samma som på nätet. Se den på www.whip.se! Kepsar, mössor och solglasögon i mängder!

Det tar en del tid att hålla på med. Kämpar med marknadsföringen. Speciellt på nätet. Jag läser och letar allt vad jag kan komma över för att hitta vettig information som kan vara relevant. Börjar lura på att prova adwords. Vet det pratas och gnälls mycket om det, men hur man än vänder och vrider på det får man in folk på sidan. Om det så inte genererar i mängder av affärer till en början, så ser du till att fler vet du finns.

Vad gäller butiken vi startade, som för övrigt ligger i Halmstad, har jag fått lite fin och GRATIS marknadsföring. Lyckades få två lokaltidningar att skriva reportage om butiken, och också ett TV reportage på när TV. Får visserligen ändå inte in så mycket folk som man kunde önska, men antar det är tufft nu för fler än mig. November är kanske inte riktigt känt som någon gyllende månad inom detaljhandeln..

För att komma ut och göra något annat än arbete framför datorn släpade jag mig idag ut till havet och försökte surfa lite i en lam, slö och skiten november.. storm. Det gick givetvis inget bra alls, och vågorna hade inte ens burit för en helium ballong, så jag gav upp det ganska snart och..!

Tog brädan under armen. Gick en lång promenad upp från Suseåns myning och hoppade i för att sedan sitta på brädan och flyta med några kilometer tillbaka till stranden innan jag åkte hem. Väldigt rofyllt, och gav gott om tid att tänka.

Nu.. ska jag laga till en fisk!

Comments

comments

Leave a Reply