det är en filmpremiär den 10e Januari

“The Wolf of Wallstreet” Martin Scorsese gör en del som äger och en del som man inte förstår… Men det här ser bra ut! Påminner om “Wallstreet” med Charlie Sheen som jag gillade som fan. Och “Limitless” med. Även om där var en del science fiction element så är känslan de försöker ge med pillerna inte helt olik hur det känns i ens huvud när man har som bäst kontroll på det och är i ett sammanhang som tar fram det bästa ur en. Man ser allt väldigt klart. Så känns inte mitt huvud idag efter tre veckor med mulet väder, för mycket julmat, dåligt med motion och ett bokslut som behöver sättas ihop innan jag flyger till USA igen.. Men det går bra! Mitt företag går bättre och bättre. Ser ut som om jag nästan fördubblat omsättningen senaste året. (och lönsamheten!)

Comments

comments