Finurlig finansiering

Vad fastighetsköp idag gäller det att man fixar och trixar för att få ihop det. Där finns ungefär 6 782 000 olika sätt att lösa det där med egen insats på. Jag kommer försöka sätta ihop dokument om detta så småning om.

Tanken är att jag skall bygga ett mindre hyreshus först. Jag har då gott de vägar jag tycker behövs för att kunna kalla mig själv expert, eftersom jag dels råkar vara väldigt påläst i området och har erfarenhet från att köpa och utveckla en hyresfastighet, köpa och driva en hyresfastighet i gott skick samt bygga och driva en hyresfastighet.

Jag har fyra fastigheter idag. Och jag har inte investerat ett öre av mina egna pengar. Det är något jag är ganska stolt över! Som godis skall jag ta en tur med motorcykeln sen och ta en bild på varje fastighet. Bara för att.

Anledningen till att jag köper fastigheter förresten. Enkelt. För att bygga så stora passiva inkomster som möjligt. Bästa sättet när man börjar på 0 är fastigheter. Tätt följt av internet business, vilket jag också håller på med, så klart!

Comments

comments

Leave a Reply