Golf och Engineering

Min nya Driver är lite galen. Man kan ställa in loft, face angle och massa annat för att få klubban så väl anpassad efter din sving som möjligt. Totalt finns där 168 inställningar.


TaylorMade R1 Driver


Jag tycker det är ganska spektakulärt. Mäkta ingengörskonst. Men det stannar inte där. Hur tror ni man bär dig åt för att kunna ställa in en så avancerad klubba? En APP så klart. Det är ganska mycket golf 2.0. Och jag gillar utveckling, så jag gillar detta.


r1-OK-1


Finns dock ett par nackdelar. En är att jag förmodligen inte slår mycket längre än jag gjorde med min gamla Big Bertha. En annan att jag inte längr kan skylla på dåliga verktyg när spelet går dåligt..

Comments

comments

This Post Has One Comment

  1. Johan Tonde

    Prova att öka hastigheten på svingen o ta i mindre, så kommer du bomba iväg den jag lovar med den drivern

Leave a Reply