Im gonna make some more money online.

So this Is what Im gonna do to show my skills in e-marketing.

Steg ett. Fixa ny gmail, öppna adwordskonto och skaffa konto på clickbank.

Steg två. Finn en affilliate på clickbank som verkar kunna ge bra betalt och utforma bättre annonser än alla andra.

Steg tre. Är dina annonser genomtänkta, bättre och billigare än förtjänsten, räkna pengarna du tjänar.

Förklaringar:

Affiliate på clickbank betyder att du kan få betalt för att länka folk in till en sida där de säljer en produkt eller tjänst. Betalningen får du när någonting säljs.

På AdWords kan du betala för att sådana länkar skall synas bra. Har du då fått ihop en bra “annons” med länk som syns på rätt ställe utan att kosta mer än du tjänar per click får du således pengar för att förmedla kunder.

Vill ni veta ännu mer om hur man kommer igång och tjänar pengar online utan att behöva riskera mer än ett par kronor i annonser finns ett dokument som steg för steg gör det omöjligt att misslyckas. Jag har satt ihop det tillsammans med Tobias Nergården. Allt på SVENSKA. Tobias har tillsammans med Frank Kern arbetat fram flera knep som gör skillnaden mellan de som lyckas och de som aldrig kommer någon vart. Jag har själv provat allt och det är i princip omöjligt att inte tjäna pengar om man bara följer guiden steg för steg.

Är det någon som är intresserad av häftet så skicka ett e-mail till mig på info@larsdyrendahl.com. De 10 första skickar vi ut gratis.

Comments

comments

Leave a Reply