Kolla min far då!

ryttargalan

mdpris

Hästar har alltid stått i fokus hos familjen Dyrendahl. Med alltid menar jag genom flera generationer. Min far Magnus och min bror Carl är de pådrivande med flera timmar i stallet, varje dag, hela året. Och deras arbete i symbios med stor portion talang ger resultat! Senast igår plockade pappa hem pris som årets uppfödare 2013!

Mest kända hästen från gården där hemma är Lunatic som rids av Jens Fredricsson. De har tävlat framgångsrikt i flera världscuphoppningar, vunnit Falsterbo Grand Prix 2 gånger!, och också deltagit i London OS 2012. Coolt!

lunatic3
(Lunatic, OS 2012, Bild från svt)

Men det finns givetvis mer. Ryttaren Emelie Von Essen red en häst som familjen fött upp i Young Rider EM. Där går en uppsjö fina hästar hemma som min far och min bror tävlar med så givetvis flera stycken som sålts vidare.

Jag är väldigt stolt över deras prestationer! Det är kul Carl och Magnus håller i familjetraditionerna och lyfter det till en så hög nivå.

Comments

comments

Leave a Reply