Ready, Set, GO!

IMG_4508

Jag körde som en galen man genom Nevada och är redan tillbaka i San Diego. Dels för jag saknade värmen men framförallt för att jag ville komma igång och jobba igen! Att vara borta min business och möjligheterna att arbeta gör mig på sämre humör.

Planen är att få upp lite videos till er på min e-mail lista. En om hur man är så bra entreprenör som möjligt samt en om nybyggnation (då flera av er frågat om det). Jag har riktigt bra information till er från en av de framgångsrikaste husbyggarna och exploatörerna i Europa.

Samma personer har också bidragit i det enormt genom arbetade dokumentet “Analysera Fastigheter” som är färdigt och skall lanseras snart.

Hemma i Sverige har jag nu folk som skall igång och renovera en lägenhet samt två ganska intressanta fastigheter jag inlett förhandlingar kring.

Så håller jag tillsammans med en bekant här i USA på att lansera en ny hudvårdsprodukt. Vi har arbetat fram metoder som gör att vi kunnat ta fram produkten, bygga hemsida och marknadstesta den på bara 7 dagar.

Skönt att vara igång igen! Jag älskar min business!

Comments

comments