Mycket mycket mycket!

Hela dagen sprang förbi igår utan att jag hann skriva någonting..
Jag håller faktiskt på å sågar ved!! Vilket jag aldrig gjort tidigare. Och inte hade några planer på att göra heller. Men! Nu behövde jag ha hem så jag kunde värma huset, och många jag känner som likt jag själv generellt är rätt bekväma av sig påstår att det är något särskilt med att just såga ved vilket gör det ganska festligt. Tyvärr har jag själv inte hittat det festliga i det ännu, och har dessvärre hälften kvar vilket innebär att hela dagen idag kommer gå åt..

Ikväll tror jag vi får besök av svärmor å co. som stannar över helgen. Också mycket med butiken. Det säljer skapligt i både den fysiska butiken och på nätet vilket är riktigt kul! Precis nu är jag på väg att skicka iväg en massa paket, innan jag skall ta tag i sågen igen…

Comments

comments

Leave a Reply