Det kunde hänt lite mer..

Jag sitter i vår butik i Halmstad för ögonblicket. Och här är lite för lugnt..!

Visserligen sålt tillräckligt för att gå med vinst idag, men mycket till lön blir det inte om vi inte får in mer folk!

Jag nämnde sist att vi hade smygit oss in i lite lokaltidningar. Här är ett urklipp från Halmstadliv:


Ett bra reportage som gett lite respons, och förhoppningsvis fortsätter med det månaden ut i alla fall.

November är som sagt ingen vidare månad i detaljhandeln, vilket jag räknat ut långt innan vi öppnade. Det går dock skapligt. Och jag är så jävla nyfiken på hur mycket man kan tänkas sälja under bra perioder, som framåt Jul tillexempel..!

Som här är nu med aldeles för lite folk får jag en dera tid att skriva här, och bränner dessvärre en massa tid på facetube osv.. Önskar man hade driv nog att göra något konsruktivt, vilket jag gjorde innan idag, men musten går ur mig när solen går ner, klockan tre!!!

Jävla skämt! Å vi vred tillbaka klockan, Jag avskyr vintertid. Det måste väl vara bättre å få ljust nån timme längre på eftermiddagen än klockan 7 på morgonen. Vilken vettig människa är uppe då?

faaaaaaaaaaaan!

Comments

comments

Leave a Reply