hemma och i business mode!

Det finns inget bättre än att komma hem till mitt älskade kontor och utveckla min ekonomi när passionen är på topp

För att spä på motivationen ytterligare kollar jag på det som är gjort fram tills idag. En ganska fin utveckling på bara 2 år.

Från att ha suttit i en oisolerad lägenhet jag hyrde för 500 spänn/ månad och vänta på att mina mer framgångsrika vänner skulle komma och bjuda mig på lunch för att sedan dela ett par flaskor rosé i väntan på bättre tider:

Till att driva mitt egna alldeles ypperligt framgångsrika företag med två uthyrda villor, ett hyreshus och massa skit roliga entreprenad projekt.Något som gör mig till en rik man. Intäkter på över 40 000 kronor i månaden. Pengar som rullar in på mitt konto oavsett om jag sitter på en surfbräda utanför Bali´s kust eller spenderar dagarna framför datorn på mitt kontor. På tal om Bali, och resor. Det känns sjukt bra att ha tiden och de finansiella medel som krävs för att kunna åka ut och se världen med mina vänner och min älskade flickvän!

Så till det bästa av allt. Det som komma skall. Nu har det liksom gått så långt att det inte går att stoppa, och det får mig att må som en kung!

Rätt sätt att tänka är grunden. En riktigt inställning till samhället, en själv och de runt omkring en. Det man själv lever i är ett resultat av de val man själv gjort. Det är logiskt och enkelt, men ändå så svårt att faktiskt anamma och leva efter. För 90 % av alla jag träffar är det så mycket lättare att skylla sin situation på folk runt omkring och yttre omständigheter. Det begränsar dem.

När man väl accepterar att man själv är det som styr ens tillvaro är nästa steg att komma fram till vart man vill med livet. Jag vill göra business och leva med oändliga tillgångar till kapital. Något som faktiskt är på gång. Kom ihåg, för två år sedan hade jag ingenting!

Sen studera. Lära det man behöver kunna för att förverkliga sina drömmar. Jag har läst långt över 100 olika böcker om pengar, fastigheter, aktier m.m. för att försöka förstå hur jag skall kunna utveckla min ekonomi. Och det ger resultat. Något som är avgörande när det kommer till att studera är vem du väljer att lära av. Se till att de du lyssnar till har bevisligt stora framgångar inom det område du vill lära.

Så så. Nu får det vara nog med personlig utveckling för idag. Jag skall ut och åka på lite möten. Träffa byggledaren som renoverar lägenhet i mitt hyreshus, möta upp med en mäklare och kolla på ett hus som är till salu, se till att installatörerna av mitt nya värmesystem har fått gjort allt det ska samt prata lite om nästa steg i utvecklingen av ett nytt företag jag är involverad i.

Kan berätta kort om det förresten. Vi har köpt hem och installerat ett solcells system som producerar ungefär 5 kilowatt.

Liknande system kommer vi senare att sälja över Skandinavien. Och då tänker ni säkert, jaha, varför just solceller då???

Jo! Vi som folk styrs till stor del av samhället vi lever i. Samhället vill vi skall göra en del grejjer, men inte andra. Är det något de inte vill vi skall göra beskattar de oss. Ett bra exempel på detta är att åka bil i Stockholm. Det vill de inte vi ska göra, så de inför trängselskatt. Är det istället något de faktiskt vill vi skall göra vänder det helt om och de ger oss bidrag istället för skatt. Vad gäller solceller är det något staten vill vi skall utveckla i Sverige, så det genererar bidrag. Ett annat exempel är att gå arbetslös, det genererar också bidrag… Men jag föredrar solceller.

Det kan ju också komma att bli ganska användbart när jag vill sänka energikostnaderna på mina fastigheter i framtiden.

Långt blogginlägg idag. Men inte mer nu. För jag skall åka och äta lite Sushi innan alla möten..

Comments

comments

Leave a Reply