Problem med Servern har jag hört..

Det har inte blivit så mycket skrivande i helgen.. De sa nu att det är lite problem med servern, vilket har lett till en snuskigt seg connection. Det tar hur mycket tid som helst att ladda bloggen och dess admin sidor. Något som jag lagt märke till tagit ganska hårt på antalet besökare med. Alltså ingen större fara vad gäller mitt halvtaskiga engagemang.

I helgen hade vi besök av min älskade flickväns mamma med respektive. Väldigt trevligt! Och vi har fått köttbullar så vi klarar oss ett år! Något jag tänkte delge er i en smaskig bild med köttbullar över hela köket, med servern,  ni vet…

Sen en sväng i Göteborg idag, en annan säng i sovrummet och provat vår hemgjorda glögg som fått jäsa ett par veckor nu. Ingen höjdare… Jag är rädd jag kommer va lite halv full ett par dagar, då den nog inte jäst så klart som den borde, utan lär fortsätta bubbla ut alkohol ett tag till i magen..

Comments

comments

Leave a Reply