Så mycket helg!

Jag hade klockan på nio i dag, vilket inte är så groteskt tidigt. Likväl kändes det som om det brann i ansiktet på mig och någon försökte väcka mig med en brandyxa när klockan ringde..

Kom dock upp och gjorde en snuskigt stor espresso innan jag satte mig i bilen och åkte in till butiken där jag sitter och trycker nu.

Bättre väder idag, så får se om det inte går å sälja lite skit..

I bilen in grubblade jag på hur jag skall gå vidare.. det är lite små knapert just nu. Inte så pengarna inte räcker till, men de räcker inte till något mer än att hålla oss flytande, vilket är lite tråkigt.

December kommer med allra störtsa sannolikhet att generera lite mer till kassan, men jag hade fortfarande velat ha in lite mer pengar så jag kan sätta fart på andra grejjer och ideer jag har.

Vill tillexempel importera telefoner och headsets för lantbrukare och börja projektera ett lägenhetsbygge jag har funderat på länge.

Sen finns där givetvis en massa annan skit man måste lägga pengar på som en del av vårt jävla stasi Sverige..

Sotaren:

..måste komma och provatrycka skortstenen och badrmmet behöver renoveras, annars kommer försäkringsbolaget börja dryga sig.

Sen har vi det fula, äckliga, satans jävla kommun helvetet som håller på att tracka oss nå sjukt med deras förbannade avlopps regler..

Grejjen är att jag fick huset värderat innan jag åkte till Marbella för några veckor sen. De hävdar att huset är värt minst 900 000 som det står, halvt färdigrenoverat osv.

Det betyder att jag kan renovera de mest kritiska punkterna på lånade pengar, men förhoppningsvis öka värdet på huset mer. Gör jag detta billigt bör jag få pengar över till att investera i telefonerna osv.

Har bara så jävla svårt att bestämma mig bara, men vafan..

Jag antar att det tar jävligt mycket längre tid att ta sig någonstans om man är för försiktig, så man får kanske satsa en del.

I värsta fall blir jag av med allt, vilket hade varit surt, men det har inte tagi mer än 2 år att bygga upp allt så det går väl att göra igen.

Här blåser som fan idag, så får se om det blir en tur på surfbrädan i eftermiddag..

Peace!!

Comments

comments

Leave a Reply