Another day goes by.

De håller fler visningar i huset jag håller på att sälja under eftermiddagen. Väldigt högt tryck, men inga bra bud ännu..:-(

Hoppas det tar lite fart snart! Har hittat objekt i andra änden jag är ganska intresserad utav.

Idag har jag sålt skrot. Det är en typ av business jag blivit lite förälskad i. Älskar att saker återvinns och triggas av tanken på all skrot och alla metaller som ligger runt om i landet. Allt från nergrävda gamla kablar och rostiga lantbruksmaskiner till nerlagda industrier m.m. Allt som ligger är rena guldet! As of today stod blandskrot i 1,40Kr/kilot. Det är helt ok. Tror man skulle försökt samla på sig så mycket som möjligt nu och lagra inför kommande uppsving i världsekonomin som jag tycker mig skymta i horisonten så blir det snart ännu mer.

Comments

comments

Leave a Reply