Kids i Californien gör något vi missat här.

Det gäller business. Ganska genial business.

Säg som såhär. En farbror behöver borra te brunnar för att få vatten. En business kid hör detta och säger, det kan jag fixa. Det kostar såhär mycket. Sen gå kidsen som inte har en aning om att borra brunnar till ett företag som borrar brunnar och ser vad de skall ha för att göra jobbet. Blir de billigare än budet han gett gubben tar han jobbet, om inte så säger han till gubben att, sorry, vi räknade lite fel.. På så vis ges han tillfälle att tjäna ett par kronor utan någon risk och bara ett fåtals samtal som insats.

Säg som såhär. En farbror behöver sälja av alla sina kor. En business kid säger, jag kan ordna bra priser till dig. Han vänder sig sedan till en som handlar med kor och ber honom räkna på projektet. Han ger offert till farbrorn och får jobbet som han sedan skickar vidare till firman eller inte. Han kan på så vis dra in lite riskfria pengar utan att själv göra någon större insats.

Det är så enorma möjligheter om man bara lärde sig gå omkring med lite mer öppna ögon. Det är riskfritt, det är enkelt, det är roligt och bara alldeles alldeles perfekt! Jag menar, vill någon du känner köpa en elcykel, ge ett pris på den! There is no downside!! God bless america and the free world!

Comments

comments

Leave a Reply